Коли квиток в AHUB вважається активованим/використаним?

Питання

Коли квиток в AHUB вважається активованим? Коли квиток в AHUB вважається використаним?

Відповідь

Квитки з бронюванням переговорної кімнати/коворкінгу отримують статус:

  • "Активований" — відразу після бронювання;
  • "Використаний" — одразу після валідації квитка при вході в AHUB.

Квитки з бронюванням offline-заходів отримують статус "Використано" одразу після бронювання.

При цьому квиток доступний до валідації за годину до початку і залишається дійсним протягом усього часу надання обраної вами послуги.

Наприклад:

  • ви забронювали день коворкінгу, це означає, що за QR-квитком протягом дня ви можете виходити/заходити в AHUB будь-яку кількість разів;
  • ви забронювали переговорну кімнату з 14:00 до 15:00, ваш квиток буде діяти з 13:00 до 15:00. Протягом цього часу ви також можете виходити/заходити в AHUB будь-яку кількість разів.

Також ви можете відмінити бронювання. Як це зробити — перегляньте статтю "Скасувати бронювання AHUB".

Якщо ви не скасуєте бронювання, то квиток отримає статус "Використаний".

Пов'язані статті

Що таке AHUB?

Хто може скористатися послугами AHUB?

Чи була ця стаття корисною?
1 з 1 вважають статтю корисною

Коментарі

0 коментарів

Будь ласка, увійдіть, щоб залишити коментар.